ondernemingsrecht

Advocaat en sparringpartner voor mkb-ondernemers

Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal
Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal

Als ondernemer wil je bij een juridische vraag, probleem of geschil een duidelijk antwoord waar je direct mee verder kunt. Bij Mistral Legal krijg je geen eindeloze uitgebreide analyses, maar gewoon goed en praktisch juridisch advies. Zie ons als jouw huisadvocaat die de spelregels kent van het ondernemingsrecht en jou helpt bij alle uitdagingen én kansen.

Ondernemingsrecht

Voor mkb-ondernemers

Hoe richt je een bedrijf in? Wie is waarvoor aansprakelijk? Aan welke knoppen kun je draaien als het even minder gaat? Hoe bouw je zekerheden in als je samenwerkt (bankgarantie, pandrecht)? Wat kun je doen bij een aandeelhoudersgeschil? Met het ondernemingsrecht helpen we je bij alle juridische vragen in de dagelijkse gang van zaken.

HUISADVOCAAT

Laagdrempelig

Het ondernemingsrecht is een woud van spelregels. Wij navigeren je erdoorheen en zorgen dat die spelregels vóór jou werken. Het liefste doen we dat in een duurzame samenwerking, zodat we jouw bedrijf echt leren kennen. Zo kunnen we snel schakelen bij juridische vragen: we zijn slechts een telefoontje of mailtje van je verwijderd.

Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal
Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal Overnames

Over Toine

Advocaat en sparringpartner

Ondernemingsrechtadvocaat sinds 2008, ondernemer sinds 2013: Toine zet zijn kennis en praktijkervaring graag in voor andere ondernemers. Hij adviseert praktisch. Geen onnodige poeha, maar helder advies en recht voor zijn raap. Zorgt voor juridische oplossingen en denkt graag mee als sparringpartner.

Laatste blogs