Contracten

Contracten voor ondernemers, in begrijpelijke taal

Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal
Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal

Wij maken contracten voor B2B en B2C in begrijpelijke taal. Overzichtelijke contracten die aansluiten op jouw business en jouw manier van samenwerken, en waar je zelf mee uit de voeten kunt. We houden daarbij niet van onnodig complex: je betaalt ons tenslotte niet voor gebakken lucht. Komt een contractspartij zijn afspraken niet na? Dan komen we op voor jouw belangen, zo nodig via de rechter.

Contracten

Focus

Een overeenkomst voor inkoop of verkoop, een distributieovereenkomst, een maatschapscontract: ondernemers kunnen bij Mistral Legal terecht voor alle denkbare contracten. Daarnaast zorgen we voor bijpassende algemene voorwaarden inclusief inrichting in de organisatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun jij je focussen op die mooie deal.

NO-NONSENSE

Praktisch en werkbaar

Onze modelcontracten zijn praktisch, werkbaar en modulair: je kunt er dus zelf gemakkelijk mee aan de slag. Als je wilt, voorzien we de contracten van een schriftelijke toelichting of geven we een training. Op die manier ken jij alle ins & outs van het contract en sta je altijd met 1-0 voor. Eigenlijk zijn onze contracten zoals we zelf graag werken: no-nonsense, zonder onnodige juridische poespas.

Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal
Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal Overnames

Over Toine

Verdiepen in jouw bedrijf

Eerst kennismaken, pas daarna gaat Toine schrijven. Waar loop je tegenaan? Waar liggen de kansen? Wat zijn de aandachtspunten van jouw branche? Zo maakt Toine de perfect fit tussen het contract en jouw business. Met een praktische insteek en jarenlange praktijkervaring zorgt hij voor contracten die ondernemers verder helpen.

Laatste blogs