Over ons

Het team achter Jouw Overname en Mistral Legal

Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal

Wij zijn er voor mkb-ondernemers die behoefte hebben aan duidelijk juridisch advies dat aansluit op de praktijk. Op het gebied van overnames, contracten en alles waar jij verder tegenaan loopt in je onderneming. We houden van korte lijntjes en geven praktisch advies. Een klik is belangrijk, omdat we écht willen snappen waar jij behoefte aan hebt. Laten we daarom eerst kennismaken.

Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal
Jouw Overname -Onderdeel van Mistral Legal mr. Toine Hitzert

Over ons

Toine Hitzert

“Ik werk veel voor ondernemers in de handel, techniek, transport en logistiek. Mijn aanpak als advocaat: ik ben direct, geef duidelijke en vooral praktische adviezen waar ondernemers mee verder kunnen. Ik heb plezier in mijn werk en dat zorgt voor een gezonde gedrevenheid: ik ga altijd voor het beste resultaat.

Ik pak uitdagingen graag creatief aan: wat is misschien minder voor de hand liggend, maar kan ons toch verder helpen? Door mijn ervaring en inlevingsvermogen kan ik hierin snel en makkelijk schakelen.

Naast advocaat ben ik vooral de trotse vader van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets en fotografeer ik.”

mr. Toine Hitzert

Advocaat/eigenaar Mistral Legal

mr. Toine Hitzert heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

Hoofdrechtsgebieden
a. Ondernemingsrecht;
b. Verbintenissenrecht;

Subrechtsgebieden
c. Agentuur en distributie;
d. Beroepsaansprakelijkheid;
e. Bestuurdersaansprakelijkheid;
f. Fusies en overnames;
g. Vennootschappen;
h. Verenigingen en stichtingen.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Over ons

Het team

Jouw Overname -Onderdeel Nienke Sprengers

Nienke Sprengers

Advocaat

Als arbeidsrechtadvocaat (en eigenaar van Nspire Advocatuur) werk ik regelmatig met Toine samen in overnames. We vullen elkaar daarin goed aan: net als Toine help ik ondernemers graag met concrete oplossingen. Ik zorg ervoor dat ze precies weten waar ze aan toe zijn als het gaat om de arbeidsrechtelijke aspecten van een overname.

Jouw Overname -Onderdeel Gonne Marieke Kroon Lamers

Gonne-Marieke Kroon-Lamers

Officemanager

“Als freelance officemanager verzorg ik de financiële administratie maar regel ik ook allerlei dingen ernaast. Zoals het organiseren van relatiegeschenken, afspraken inplannen en dergelijke. Ik vind het leuk om met Toine samen te werken omdat hij een hele fijne meelevende persoon is met interessante ideeën om uit te werken. Ik weet nooit hoe een dag op zijn kantoor loopt en dat vind ik een fijne afwisseling.”

Jouw Overname -Onderdee Rosemarie Nelemans

Rosemarie Nelemans

Content creator

“Als freelance tekstschrijver zorg ik bij Mistral Legal & Jouw Overname voor de blogs en LinkedIn-posts. Ik vind het leuk om voor ondernemers te schrijven, omdat dit je ‘dwingt’ concreet en toegankelijk te zijn; ook bij soms ingewikkelde materie zoals bedrijfsovernames. Het is prettig samenwerken met Toine, omdat hij er precies zo over denkt.”